3D tunnelitarkastukset

Vuonna 2016 kehitimme ROV-kalustoon kiinnitettävän 3D scannerin, jolla voimme suorittaa tunnelitarkastuksen nolla näkyvyydessä. Tarkastimme kymmeniä kilometrejä vedenalaisia tunneleita. Teimme niistä 3d pistepilven. Tulokset ovat selkeitä ja ainutlaatuisia.

Ainutlaatuinen 360° scannaava laitteistomme muodostaa kuvaamastaan ympäristöstä online 3D mallin. Mallista on mahdollista havainnoida jopa n. 2cm halkaisijan kokoiset kohteet. Muodostettua 3D kuvaa voidaan siten käyttää tunneleiden kunnon tarkastamiseen myös jälkikäteen toimisto-olosuhteissa. Menetelmä on varma, nopea ja säästää asiakkaan kustannuksia. tutustu yhteen 2016 tehtyyn projektiin tästä sekä katso vierestä video, se kertoo kaikein järjestelmän ainutlaatuisuudesta.

ROV Kalusto

Olemme sunnitelleet ja koonneet suomalaisiin, vaativiin olosuhteisiin soveltuvan tarkastus ja työ ROV -kalustomme. Suunnittelussa on otettu huomioon niin kylmät kuin kuumatkin olosuhteet sekä virtauksien aiheuttamat tehovaatimukset. Sameavesi ja jopa nolla-näkyvyys ei ole meille ongelma.

Tarvittaessa pystymme muokkaamaan kalustoamme vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Työ -ROV kalustoamme täydentävät pienemmät tarkkailu ROV:it (mm Videoray & Bart). Kaikissa ROV -malleissa on useita kameroita ja tarvittaessa pystymme kaikilla ROV:illa tuottamaan myös HD laatuista kuvaa jopa 300m syvyydestä.

Toimintaetäisyys yli 7000m ja toimintasyvyys yli 800m.


3D profilointi
3D profilointi